Studiedagen

CORONA-UPDATE 

Jammer genoeg hebben we moeten beslissen om de studiedag over psychiatrie (gepland op 25 maart) en de studiedag rond Televisie (gepland in april) naar het najaar te verplaatsen (de data volgen later).

Als je je inschrijving al betaald hebt: we storten elke betaling automatisch terug, je hoeft daar verder niets voor te doen.

We vragen wel even geduld want elke overschrijving gebeurt manueel.

We zien jullie met veel plezier in het najaar terug!

Draag zorg voor jezelf en voor elkaar!

 

Per werkjaar organiseren we vier studiedagen in het Gentse. Deze studiedagen staan open voor iedereen met een interesse voor  de psychoanalytische theorie en praktijk.

Voor het werkjaar 2019-2020 starten we op 11 december met de studiedag ‘ Het groenogige monster van de jaloezie: van normale afgunst tot pathologische waan.’

In januari 2020 buigen we ons over het complexe veld van forensisch werken.

In maart 2020 staat Psychoanalyse en psychiatrie op het programma. We sluiten het werkjaar af met een dag over Lacan’s Televisie.

Per studiedag betaal je €50 inschrijvingsgeld. Leden van het Gezelschap voor Pyschoanalyse en Psychotherapie betalen €40. Studenten (-26 jaar) betalen €10. Deelname is gratis voor wie een volledige inschrijving heeft in het Vormingsinstituut.

Inschrijven voor de lunch (€17) kan enkel vooraf, en dit ten laatste twee weken op voorhand.

Voor de artsen is accreditering aangevraagd.

 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven?
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven?
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!